Vi anlitade Helena till vår medarbetarträff med en tanke om att Helena skulle prata kring Region Kronobergs värdegrund ”Respekt för människan”

Detta gjorde Helena med bravur! Hennes enorma utstrålning går ingen obemärkt förbi,  med glimten i ögat och ett fantastiskt skådespeleri tar hon publiken med storm! Hon blandar allvar med glädje och får fram budskapet i föreläsningen på ett mycket tydligt sätt. Gensvaret från publiken gav ringar på vattnet och efter den här föreläsningen var det fler verksamheter som ville höra glädjespridaren Helena prata värdegrund på sitt sätt. Jag ser fram emot att höra Helena igen och har redan bokat upp henne för en ny föreläsning till hösten.

Malin Wass

Avdelningschef, Rekryterings- och bemanningsenheten Region Kronoberg

Vi får tacka för glädjen du spred hos oss. Vi har fått ett par tankeställare på vad som är viktigt på jobbet och hemma samt att gruppen känner att det var positivt med feedback även i de enskilda samtalen vi hade med dig i efterhand. Ibland kan det vara viktigt att stanna upp och tänka efter vad och åt vilket håll vi går. Jag är också imponerad av hur du läser oss som grupp med den lilla feedbacken du fått! Det är väl där erfarenheten kommer in kanske. Hur som så bockar vi o bugar för tiden och vi kommer tillbaks om ett tag för jag tror att men ska köra detta med intervaller så att det alltid är aktuellt.

Christoffer Bergman

VD/MD, INP Förpackningar AB

Vi har anlitat Helena vid många av våra kundkvällar, i flera orter över hela Sverige. Det har blivit både skratt och tårar! Men också aha-upplevelser, då vi kommit på oss själva att precis så där gör ju just jag… Alla kan känna igen sig eller någon i sin närhet, när Helena illustrerar olika personligheter och fall genom Bitter-Britta och Positiva-Pia. Det går bara att lämna Helenas föreläsningar med ett leende på läpparna för hon sprider en enorm glädje och energi!!

Rekommenderas varmt!

Vanja Hedenberg

Heraeus Kulzer, Dentalbranschen