Helena har deltagit i olika event över hela Sverige med välkända namn som Maria Åkerberg, hudvård, Jan Björklund fd vice statsminister och Tobias Karlsson från Let’s Dance. Dessa är bara några i raden av de som hon samarbetat med.

Arbetsglädje och gruppdynamik

– Vad använder Ni för att skapa gemenskap i personalgruppen?
– Klagar på varandra och cheferna eller stärker ni varandra och ser era olikheter som en fördel?
– Vad bidrar du och Ni som team med varje dag?
– Hur kan jag påverka min och gruppens arbetsglädje genom mina tankar, ord och handlingar?
– Ser jag det egna ansvaret som en tillgång eller ett nödvändigt ont?

En föreläsning som skakar om och ifrågasätter gamla mönster som inte längre är gynnsamma. Utveckling är något fantastiskt när vi lär oss fokusera på det som gynnar oss som individer och team och väljer bort det vi inte behöver längre.
Ingen går oberörd ifrån denna tankeväckande och energifyllda föreläsning! Ni får med er verktyg som stärker individen och arbetsgruppen till mer framgång och bättre arbetsmiljö.

Helena är enormt uppskattad för sin styrka att kartlägga och skräddarsy vad varje enskild arbetsplats behöver för att lyckas. Bredden är stor, allt från hemtjänst till IKEA och Nordea har anlitat Helena för hennes kompetens.

Du är underbar precis som du är

Till alla som vill få en glädjeinjektion och stärka sig själv och känna sig oerhört värdefull: Nu flyttar vi fokus från ”Bitter-Britta/Börje” och välkomnar ”Positiva Pia/Peter”. En föreläsning som ifrågasätter och utvecklar med modeller som ger dig ökad livskvalité och förståelse för andra. En energi boost som stärker ditt eget ledarskap privat, som förälder och yrkesmässigt. Med mycket skratt och många härliga igenkännings faktorer där ingen går ifrån oberörd.

Trots välfärden är det mer psykisk ohälsa än någonsin. Det är på tiden att vi inte bara överlever utan LEVER & mår FANTASTISKT!  Här inspireras du till enkla verktyg att använda i vardagen för ökad livsglädje.

Barn gör inte som vi säger utan som vi gör – så hur gör vi då?

Till personal inom förskola/skola och föräldrar: En föreläsning som utvecklar ert ledarskap/föräldraskap. Ni blir motiverade att stärka och berömma både er själva och varandra. Genom att göra det, följer barnen efter och ni får en positiv stämning, bättre relationer och stärkt självkänsla. När pedagogerna ser sitt värde stärks statusen vilket är ett måste. Här är de värdefulla vuxna som skapar framtidens ledare i Sverige. Det är dags att Värdesätta detta!

Helenas egen erfarenhet från omsorg & arbete inom särskola & skola varvas med aktuell forskning & verktyg som stärker pedagogens/föräldrarnas roll både som individer & team.

Så når ni målen – med glädje!

Helena skräddarsyr föreläsningen för er enhet så ni får ut så mycket som möjligt.